Yarek, a jakieś bliższe info? Bo to co chcę kupić czyli RE050A też jest made in Poland ale odnośnie tych opon nie słyszałem żadnych uwag poza tym że szybciej się zużywają
opony goodyear Chińskie?
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez SevYarek, a jakieś bliższe info? Bo to co chcę kupić czyli RE050A też jest made in Poland ale odnośnie tych opon nie słyszałem żadnych uwag poza tym że szybciej się zużywają
[ Dodano: Nie 28 Lut, 10 20:38 ]
Zamieszczone przez leszekmwYarek, chodzi Ci o wybijanie :?:
Mi trafiły się dwie takie RE050, Bridgestone wymienił je na gwarancji.. pzdr Jarek
aktualnie: Octavia 1.6 TDI i Laguna III 2.0 dci
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez YarekZamieszczone przez RSPorównanie Gliwickiego OPLA do Chińskich fabryk jest bardzo krzywdzace !!!!! . OPEL Polski dlatego jest najlepszy bo ludzie którzy go składają przykładają sie do swojej roboty . Nie wierzcie iz w Chinach GY zaszczepił najnowszą technologię, robią tam badziew dla rynków wschodzacych . Miałem nowe auto konkurencyjnej marki na nowych GY z Chin . Opony biły od samego poczatku , reklamacje i wymiana nic nie pomogły . Dopiero jak zmieniłem na Fuldy problem znikł . Same maszyny i technologia nic nie dają . Produkty wytwarzają ludzie . A w Chinach nikt nie zwaza na jakosć - produkt ma być tani i masowy , dotyczy to niestety i samochodów i osprzetu do nich
Tak więc GY - Made in China omijajcie z daleka !!!!
Ja nie wywyzszam Polskich fabryk - to sa opinie swiatowe . Uwierz Polacy naprawdę robia dobre rzeczy . Co do tych opon "Briga" nie słyszałem , moze i racja. Niestety nie przekona mnie opinia iz w Chinach robia dobre rzeczy - na pewno tanie i na pewno masowe - co do jakosci , niech cie przekona iz większosc produktów marek swiatowych tzw Top Class jest robione w macierzystych fabrykach , po to aby uzyskac własciwą jakość .
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez RSJa nie wywyzszam Polskich fabryk - to sa opinie swiatowe
ale też pewnie będziemy musieli się o tym przekonać, jak już nie będzie wyborusaport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez szkodaZamieszczone przez RSJa nie wywyzszam Polskich fabryk - to sa opinie swiatowe
ale też pewnie będziemy musieli się o tym przekonać, jak już nie będzie wyboru
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez szkodaZamieszczone przez RSPrzypominam iz Astry I z Russelsheim również rdzewiały
hmm...
opinie jak widać się różnią
Komentarz
-
-
Tez o kölkach ale w pociagu, wiecie kto ma najszybsze koleje? Zaraz po tym jak GY wprowadzil sie do Debicy przeczytalem u Szkopow w czasopismie ze Debica to Firma ,,no name,, , ohne Image. Zdazaja sie rowniez pochwaly ze GY nie podlozyloby sobie zbuka: Debica ist eine Tochter des Good-Year Konzerns und wird in der Tscheschei gefertigt. Der Reifen hat zwar kein Image (klar, woher auch?) aber er ist sehr zuverlässig. Laut Händler Reklamationen gab es bisher keine. Na ja, ich war selbst mal einer von denen und weiß wie die argumentieren, aber als Good-Year Tochter konnte wirklich nicht viel passieren, die großen Konzerne nähen sich normaler weise keine faulen Eier an die Wange.PL-LOP D-ROW mutex/ocfipreoqyfb/mutex
Komentarz
-
-
czy te opony są dobre ? a zastanowił się z Was ktoś czy to jest tzw. I gatunek przecież w fabrykach są robione też buble itp. jakiś cwany Polak kupi pare kontenerów odrzutów i już czesze kasiore a odbija się to na marce itp. tak więc nie wiadomo kto to sprowadza i w jakim celu tak samo było z tym szwedzkim mięsem w puszkach ...okazało się, że łajnem karmiono ludzi i co... nic ucichło ktoś za to kase szarpnoł liczy się pomysł reszta to betka
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez leszekmww chinach jest najwieksza fabryka gy.
były problemy z excellencami swojego czasu.
były również z f1 gsd3.
były problemy z wybijaniem i wyważaniem.
sądzę że chińczycy nie trzymają norm technologicznych , ewentualnie ich produkcja mieści się w jakimś dolnym zakresie norm europejskich.
jeżeli chodzi o problem z brigem polskim to nie jest to to samo co z oponami z chin.w przypadku polski była to po prostu wada technologiczna jakiejś partii a nie całej produkcji.
opony takie same tej samej firmy z różnych fabryk różnią się , nie wiem dlaczego ale tak jest.. , przynajmniej jeżeli chodzi o opony z grupy michelina.
bergson sprawdź czy mają homologację europejską , znaczek E1 zdaje się.
bobas na poprzednich federalach dało się jeździć w samochodach lekkich i z prostym zawieszeniem , jak w dużych i na wielowachaczach nie mam doświadczenia
Komentarz
-
-
bo polak taki jest ... , byle jak najtaniej... , w internecie , srecie ... , ale jak najtaniej...bo on cwaniak jest.... a inni to głupki... .
ale jeszcze z 5 pokoleń i może się zmienimy...
a może nie :?
[ Dodano: Wto 02 Mar, 10 09:03 ]
Zamieszczone przez bergsonTzn. jesli bedzie znaczek E1 to oponki są ok?O2 2.0 TDI DSG ELEGANCE KOMBI. Chip Masters Tuning .
GVI 1.4TSI
LANCIA YPSILON 1.2 MPI
tires from WULTEX . SERWIS KLIMATYZACJI
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez leszekmwbo polak taki jest ... , byle jak najtaniej... , w internecie , sreciesaport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez progressowySkody nie rdzewieja wg Ciebie? :shock:
czy to w ogóle może nie do mnie tylko cos Ci się z cytatami pochrzaniło :?:saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez SevKażdy model bez wyjątku czy tylko wybrane modele?
Pogorszyła się jakość całej grupy Goodyear.
Natomiast niezłe są Bridgestone JAPOŃSKIE i też Yokohama i Toyo.
Poleca też Klebery i Michelin"y
Taka jest opinia kumpla z wulkanizacjipozdrowienia
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez szkodapo pierwszych astrach classic z Gliwic, które rdzewiały\rdzewieją na potęgę te opinie były inne
ale też pewnie będziemy musieli się o tym przekonać, jak już nie będzie wyboru
Komentarz
-
Komentarz